Toimitusehdot

Maksutavat

  • Voit maksaa ostoksesi mm. Checkoutin pankkipainikkeilla omassa verkkopankissasi, tilata ennakkolaskun sähköpostiisi tai maksaa noutaessasi tuotteita myymälästämme.
  • Maksu pankkipainikkeilla - Valitse CheckOut
  • Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle.
  • Checkout Sisältää kaikkien pankkien maksupainikkeet sekä Neocard-luottokortin. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.
  • Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa! Huom! Muista palata verkkokauppaan maksun jälkeen, muuten maksutapahtuma ei kirjaudu järjestelmäämme.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan sopivimmalla tavalla huomioiden tuotteiden rikkoutumisherkkyys ja tilauksen paino.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia. Lähetämme tuotteet lähimpään Postin automaattiin.  Jos haluat saada tuotteet haluamaasi Postin automaattiin, kerrothan siitä Lisätiedot-kentässä ennen tilauksen lähettämistä!  Lähetyksen saavuttua saat saapumisilmoituksen. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Kevyet tilaukset toimitetaan kirjeitse antamaasi osoitteeseen.

Toimituskulut

Toimituskulut lisätään automaattisesti tilauksen painon mukaan edullisimman toimitustavan mukaan.  

Kirjeenä lähtevät 4,90 €
Paketit 7,90 €
Ilmainen toimitus yli 90 euron tilauksiin.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitamme ainoastaan Suomen alueelle.  

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kanssani etukäteen. Ilmoittamatta palautettujen tuotteiden postimaksuja ei korvata, eikä postiennakolla lähetettyjä palautuksia lunasteta. Reklamointiaika tuotteen vastaanottamisesta on 14 päivää. Viallinen tuote vaihdetaan vastaavaan uuteen tuotteeseen.

Peruutus ja palautus

Ole aina yhteydessä minuun, jos olet peruuttamassa tilaustasi. Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n palautus/vaihto-oikeus. Kun olet palauttanut virheellisen lähetyksen takaisin meille, palautamme rahasi täysimääräisenä takaisin. Jatkuva tuotteiden palauttaminen ilman todellista syytä johtaa ostokieltoon. 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille huolellisesta pakkaamisesta huolimatta. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys minuun, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. 

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat minut seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta noora@spirraali.fi
- Puhelimella numerosta 040-7388550