0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Toimitusehdot

Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi mm. Checkoutin pankkipainikkeilla omassa verkkopankissasi tai maksaa käteisellä tai pankkikortilla noutaessasi tuotteita myymälästämme.

Maksu pankkipainikkeilla

  • Valitse CheckOut
  • Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle.
  • Checkout Sisältää kaikkien pankkien maksupainikkeet sekä Neocard-luottokortin. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa! Huom! Muista palata verkkokauppaan maksun jälkeen, muuten maksutapahtuma ei kirjaudu järjestelmäämme.


Toimitustavat
Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia ja Matkahuoltoa. Tuotteet lähetetään 2-5 seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Kirjeenä kulkevat tuotteet toimitetaan antamaasi kotiosoitteeseen.

Tuotteet voi myös noutaa toimituskuluitta Puttiikilta (Peltisepänkuja 11, Pälkäne). Maksun voi suorittaa noudettaessa käteisellä tai pankkikortilla.


Toimituskulut

Toimituskulut lisätään automaattisesti tilauksen painon mukaan edullisimman toimitustavan mukaan.  

Kirje, paino:

< 200g  2,50 €
200 - 500g  5 €

Postipaketti tai Matkahuollon Lähellä-paketti, paino:

< 2kg   7,5 €
2 - 5kg   9 €


Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitamme ainoastaan Suomen alueelle.  


Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kanssani etukäteen. Ilmoittamatta palautettujen tuotteiden postimaksuja ei korvata, eikä postiennakolla lähetettyjä palautuksia lunasteta. Reklamointiaika tuotteen vastaanottamisesta on 14 päivää. Viallinen tuote vaihdetaan vastaavaan uuteen tuotteeseen.


Peruutus ja palautus

Ole aina yhteydessä minuun, jos olet peruuttamassa tilaustasi. Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n palautus/vaihto-oikeus. Kun olet palauttanut virheellisen lähetyksen takaisin meille, palautamme rahasi täysimääräisenä takaisin. Jatkuva tuotteiden palauttaminen ilman todellista syytä johtaa ostokieltoon. 


Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille huolellisesta pakkaamisesta huolimatta. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys minuun, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.  


Force majeure
Verkkokauppa ei ole vastuussa tehtyjen tilausten hoitamisesta sopimusosapuolista riippumattoman, ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure). Tällaisia tapauksia ovat mm. sota, yleislakko, hirmumyrsky, tulva tai muu luonnonkatastrofi, tai suorituksen estävä viranomaistoimi, kuten tuontikielto tai takavarikko. Verkkokauppa ei ole vastuussa, jos tuotteen toimitus viivästyy jostain verkkokaupasta riippumattomasta syystä. Tällaisista esteistä pyritään ilmoittamaan asiakkaalle mahdollisimman nopeasti.


Riidanratkaisuelimet
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).


Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat minut seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta puttiikki@spirraali.fi
- Puhelimella numerosta 040-7388550